2014-10-07 09:24:39• hírek • Blikk.hu

Új lemezzel is ünnepel Halász Judit

Kezdődhet a mulatság című új albuma már hetedik a lemezeladási listán, de Halász Judit valami mást is ünnepel október hetedikén ezzel a számmal kezdődően. Hihetetlen, de a Kossuth-, és Jászai Mari-díjas művésznő a mai napon tölti be a 72. életévét, bár ez egyáltalán nem látszik rajta. A Blikk riportja következik.

Lesz egy kis ünneplés?

- Nem tudok róla, de nem is szokásunk ilyenkor összejövetelt szervezni. Idén sem ünnepelem meg semmivel a születésem napját. Október hetedike számomra az a nap, amikor tudomásul veszem, hogy sajnos megint elmúlt egy év...

Mi a titka, hogy húsz évet nyugodtan letagadhatna?

- Köszönöm, ez a kérdés jobb, mint egy születésnapi ajándék! Tulajdonképpen, semmit sem csinálok, ez az ön által említett titok abban állhat, hogy fennmaradt az érdeklődésem a világ és a hivatásom iránt. Azt hiszem, aki elveszti az érdeklődését, és a kedvét ahhoz, hogy azzal foglalja le magát, ami igazán érdekli, az ilyen ember valójában arról mond le, hogy folytassa az életét, és ezzel az állandó megújulását.

Mivel telt a nyara?

Miután a lemez stúdiófelvételeivel elkészültem, utazgattam. Elmentem a dalmát tengerpartra, és olyan észak-olasz városokba, amelyeket nagyon szeretek, és már igen régen jártam arra. Amikor pedig éppen itthon voltam, dolgoznom kellett azon, hogy milyen lesz a lemez borítója, és egy koncertprogramot is összeállítottam. Egy olyat, amelyben benne vannak a régi dalok - amelyeket különösen szeret a közönség - de azok is, amelyekről, azt gondolom, élőben is sok örömet okozhatnak.

Még több bulvár hírt a Blikk.hu-n olvashat. Kattintson ide kérem és hoppsza ott terem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: